Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyNad Cementárnou, Praha - Podolí

Nad Cementárnou, Praha - PodolíVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 3+kk o rozloze 84 m2 včetně balkónu a garáže o rozloze 14 m2, nacházející se v krásné vilové části Prahy - Kavčích hor. Byt se nachází v kompletně zrekonstruovaném domě. Vstup na čipovou kartu, garáž a vjezdová vrata na dálkové ovládání. Byt se nabízí včetně kompletně zařízené kuchyně - sklokeramické indukční desky, lednička, mikrovlnka, trouba, myčka, pračka, sušička a nábytku (dle domluvy). Vytápění bytu a ohřev tuv je zajištěn vlastním plynovým kotlem. Měsíční poplatky cca 3.000,- Kč. V okolí domu se nachází Centrální park, areál České televize a 10min. nákupní centrum Arkády Pankrác. Dopravní dostupnost je zajištěna cca 3min chůze BUS a Metro Pankrác 5min. busem. Byt je ihned k dispozici.

We offer for rent apartment 3 + kk an area of 84 m2 including balcony and garage with an area of 14 m2, situated in a beautiful residential area of Prague 4 - Kavci hory. The apartment is located in a completely renovated building. Enter the smart card, garage and entrance gate with remote control. The apartment is offered fully furnished including kitchen - ceramic induction cooker, microwave, oven, dishwasher, washer, dryer and furniture (by arrangement). Flat heating and hot water is provided by its own gas boiler. Monthly fees of around 3.000, - CZK. The house is located near Central Park, the area of Czech Television and 10min. Arcade Shopping Center Pankrac. Transport availability is assured about 3min walk to Bus and Metro Pražského Povstání 7min. walk or 2min. by bus. The apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu90808
Dispozice3+kk
Podlaží1
Plocha84
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.