Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 73 m² bez realitkyChelčického, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký kraj

Chelčického, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký krajMHD 3 minuty pěšky
Měsíční nájemné16 900 Kč


Nabízíme k pronájmu vkusně zrekonstruované reprezentativní komerční prostory v přízemí bytového domu po kompletní rekonstrukci v centru Hradce Králové na frekventovaném a viditelném místě. Reprezentativní prostory jsou nadstandardně vybaveny klimatizací, izolačními bezpečnostními skly, elektronickou zabezpečovací signalizací, rozvody Ethernetu, TV a bezpečnostních kamer, disponují služebním vchodem. Ve vstupní části se nachází částečně prosklená podlaha, která slouží k optickému propojení se stylovým suterénem a k jeho přisvětlení. Místo je vhodné pro obchod, služby, kontaktní místo, reprezentativní sídlo firmy, kancelář či provozovnu. Prostory jsou situovány na frekventovaném místě mezi terminálem HD a OC Atrium, v blízkosti hl. nádraží, s výbornou dostupností MHD, s možností zaparkování před prostory. PENB třída C. Měsíční náklady 16900 + energie + kauce.

Kontaktní email: pronajemhk@centrum.cz

Doporučujeme prohlídku.

We are offering commercial/retail spaces for rent, located on the ground floor of a fully renovated apartment building at a busy and visible site in the downtown area of Hradec Králové. The spaces are equipped with air conditioning, insulated safety glass windows, security alarm, ethernet and coaxial wiring, and include a back door. Entrance hall is equipped with a glass floor leading to a stylish basement. Appropriate for stores, services, offices, etc. The building is at a busy location near the OC Atrium, the main train station and the public transport terminal. Easily accessible by public transport with parking space available in front of the building. Monthly rent 16900 Kč + energy + downpayment.

Contact e-mail: pronajemhk@centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu90947
DispoziceOstatní
Dostupné od18. 7. 2023
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru73
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDB
🚶 257 m (3 min)
PoštaZásilkovna
🚶 24 m (0 min)
ObchodBio 4 body
🚶 148 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 193 m (2 min)
RestauraceRestaurace Vulkán
🚶 20 m (0 min)
LékárnaDr. Max
🚶 196 m (2 min)
ŠkolaPrvní soukromá základní škola
🚶 527 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Kampanova
🚘 1 574 m (4 min)
Sportoviště
🚶 105 m (1 min)
Hřiště
🚶 471 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.