Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 150 m² bez realitkyMasarykovo nabr., Praha - Nové Město

Masarykovo nabr., Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné22 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Byt 4+1 má rozlohu cca 150m2, je ve třetím patře cihlového domu s výtahem na Masarykově nábřeží, přímo naproti Mánesa. S výhledem na Vltavu, Petřín, tančící dům, Národní Divadlo a Pražský Hrad. Největší pokoj má rozlohu cca 33m2, nejmenší 25m2. Dva pokoje jsou průchozí, z toho jeden se dá úplně uzavřít a jako průchozí nepoužívat, druhý je ideální pro obývací pokoj. Stropy jsou vysoké, tři a půl metrové. Dva pokoje jsou vymalovány jemnými odstíny zelené a oranžové a umělecky jsou vymalovány stropy (viz. foto) Koupelna a WC jsou oddělené, v koupelně je vana. Ohřev vody funguje na plynovou karmu, topení na plynový kotel. Obojí je nové. V kuchyni je balkón do dvora. Byt má dvě komory, jednu jako spíž v kuchyni, do druhé je vstup z chodby. Cena pronájmu je 22 500 + poplatky. Byt se pronajímá jako plně zařízený (skříně, stoly na míru, kolečkové kancelářské židle, komody, postele, kvalitní futon na spaní, sedací souprava v obývacím pokoji, kávové stolky, barové židličky, kuchyňská linka), včetně spotřebičů (plynový sporák, velká lednička s mrazničkou, pračka se sušičkou). Vybavení si samozřejmě můžeme odvézt (ale stojí za to :) V bytě je nainstalovaný vysokorychlostní internet a wifi . Za byt se platí kauce v ceně jednoho nájmu (bez popl. ). Preferujeme dlouhodobý pronájem.

Flat has 4 large rooms and a kitchen, 150sqm, is on 3rd level of an old brick house with elevator. Is is situated right opposite to Manes, with the view of Vltava river, Petrin hill, Dancing House, National Theatre and Prague Castle. The largest room is sized 33sqm, the smallest 25sqm. Two rooms are through-passable, one doesn't have to be and the other is an ideal living room. Ceilings are magically high, 3.5meters. Two rooms are painted with light green and orange colours, ceilings are artistically decorated. (see pictures).

Bathroom and toilette are separate, there is a hot-tube in the bathroom. Water is heated by gas flow-heater, flat is heated by gas cauldron. Both is new.

In the kitchen there is a small balcony into courtyard.

Flat has two small storage rooms, one is a food storage in the kitchen, second is accessible from the flat corridor.

We prefer long term rental.

The rental price is CZK 22.500 and costs. Flat is available fully equipped (gardrobes, tailored tables, office chairs, drawers, beds, quality futon for sleeping, couch in living room, coffee tables, bar chairs, kitchen unit; including appliances: large fridge and freezer, gas stove, washing machine with a drier). There is installed high-speed internet with wifi.

We required a deposit of one monthly rent (29000).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu91426
Dispozice4+1
Podlaží3
Plocha150
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.