Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 83 m² bez realitkyDružicová, Praha - Ruzyně

Družicová, Praha - RuzyněČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu (min. 1 rok) světlý a klidný byt 3+1/L, 83m2, ihned volný, komora u bytu, kuchyňská linka a sporák. Sklep v suterénu. Nová plastova okna, umakartové jádro, koupelna s vanou, WC samostatné, patro na spaní. Nově vymalováno. Byt se nachází v příjemném prostředí, 2. patro udržovaného 3 patrového domu, ulice Družicová, sídliště Dědina, Praha 6. V blízkosti Divoká Šárka a koupalište Džbán. Bus na metro Dejvická a Nové Butovice. Kuchyň a prostorný obývací pokoj s terasou jsou orientovány na JV, ložnice na SZ. Snadné parkování. 11000 nájem, 4000 poplatky vyúčtované 1x ročně. Pro více informací volejte 739855645 nebo pište na petr.fencl@volny.cz Prosím slušné lidi, okolí je také velice slušné a bezproblémové!

Offering light and quiet two bedrooms flat (83m2) with balcony for long rental term (min. 1 year), available immediately. Pantry and cellar available. New windows installed, freshly painted. Nice environment, 2nd floor of 3-floor maintained building, Družicová street, Dědina neighbourhood, Praha 6. Divoká Šárka and Džbán nearby. Bus to metro Dejvická and Nové Butovice. Kitchen and living room with balcony oriented to south-east, bedrooms to north-west. Easy parking. 11000 CZK rent + 4500 CZK utilities. Call 739855645 or email petr.fencl@volny.cz for more info. Only nice and easy going tenant(s) please!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu92018
Dispozice3+1
Podlaží2
Plocha83
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.