Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyNitranská, Praha - Vinohrady

Nitranská, Praha - Vinohrady
Cena3 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 723 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu v OV 2+kk v centru Prahy 3 - Vinohrady, 3 minuty na metro Jiřího z Poděbrad (odsud 5 min. k Václavskému nám.)a minuta ke stanici tramvaje Vinohradská vodárna. Poblíž obchody, parky, školy, pošty, sportovní zařízení, restaurace... Byt se nachází ve 4. patře (dům je v rekonstrukci, tzn. výtah do jednoho roku postaven), výhled z oken do ulice, vpravo na náměstí Jiřího z Poděbrad. Byt potřebuje rekonstrukci (hlavně koupelny). Jeden pokoj 20 m² (koberec), druhý s kuchyní (parkety)22,2 m², předsíň 4,9 m², WC a spíž 0,9 m² a koupelna 4,1 m² (dlažba). Možnost nastěhování, po dohodě ihned. Při rychlém jednání jsme ochotni snížit cenu.

Flat for sale in personal property 2 + kk in Prague 3 - Vinohrady, 3 minutes to metro Jiri of Podebrady (5 minutes away to Wenceslas square) and the minute the tram station Vinohradská vodárna. Close to shops, parks, schools, post offices, sports facilities, restaurants ... The apartment is located on the 4th floor (the house is under reconstruction, ie. lift up to one year position), the view from the windows to the street, right on the square. The apartment needs renovation (especially bathroom). One room 20 m² (carpet), one with a kitchen (floor), 22.2 meters, 4.9 meters entrance hall, toilet and pantry 0.9 meters and 4.1 meters bathroom (pavement). The possibility of moving in, the agreement immediately. We can give sale.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu92045
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha53
Podlaží4
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.