Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyLhotecká, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský kraj

Lhotecká, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský kraj
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Byt po částečné rekonstrukci, v klidné lokalitě Mníšku pob Brdy, cca 7 minut na náměstí pěšky, autobusová zastávka přes ulici. Vhodné pro rodiny s dětmi, poblíž fotbalové hřiště, krásné dětské dřiště, sauna, tenisové kurty, ideální na cyklistiku, lokalita těsně pod brdským masívem, poblíž barokního areálu Skalka. Dostupnost z Prahy autem cca 20 minute ze Smíchova, autobusové spoje velmi frekventované, cesta cca 25-30 min na smíchov. Byt je nezařízen, reknostrukce probíhá, je tedy možné částečně vyhovět Vašim požadavkům. Střednědobý horizont pronájmu (cca 3-5 let), solidní jednání preferující oboustrannou spokojenos. K dispozici malý balkon, sklep, pouze třípodlažní cihlový barák v pěkném koloritu s původní zástavbou.

Apartment after a partial reconstruction in a quiet location Mnisek pob Brdy, about 7 minutes per square foot, bus stop across the street. Suitable for families with children, near the football field, a beautiful playground, sauna, tennis courts, ideal for cycling, a site just below the Brdy massif, near the baroque area Skalka. Availability of Prague, about 20 minute drive from Smíchov, bus services very frequently, about 25-30 minutes drive of Smíchov. Apartment is unfurnished, reknostrukce is underway, it is possible to partially meet your requirements.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu92140
Dispozice2+1
Podlaží1
Plocha60
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.