Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 13 m² bez realitkyBěloruská, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Běloruská, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné3 000 Kč


Jsem majitelkou bytu a hledám spolubydlící. Nabízím pronájem samostatného, neprůchozího pokoje v bytě 3+1 v Brně - Bohunicích. Pokoj je vybavený nábytkem pro 2 osoby (po dohodě můžu nějaký nábytek odvést nebo dovést). Byt je kompletně vybaven – soc. zařízení, veškeré vybavení kuchyně (sporák, lednička s mrazákem, mikrovlnka, varná konvice), pračka je k dispozici po dohodě. Pronájem je 3000 Kč / osobu včetně inkasa, v ceně je připojení k internetu.

V blízkosti je MHD, obchod Albert, pošta, restaurace, zdravotní středisko, lékárna. Byt se nachází v nově opraveném panelovém domě, v čistém prostředí.

Hledám 2 pohodové, bezkonfliktní osoby, nekuřáky, bez zvířat, upřednostňuji nejlépe na víkend odjíždějící, ale není podmínkou. Ubytování možné ihned nebo od srpna 2010, prohlídka po domluvě. Nejsem RK! Požaduji kauci ve výši jednoho nájmu nebo dle osobní dohody.

V případě zájmu volejte na 605 266 784 (ne sms!) nebo pište na e-mail: mag.p1@centrum.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu92161
Dispozice1+1
VlastnictvíOsobní
Plocha13
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.