Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1372 m² bez realitkyHnojník, Hnojník - Hnojník, Moravskoslezský kraj

Hnojník, Hnojník - Hnojník, Moravskoslezský kraj
Cena420 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný stavební pozemek na polosamotě v obci Hnojník (okres Frýdek-Místek) o výměře 1372 m2 (voda na pozemku, elektřina + plyn na hranici pozemku, prozatím nutná žumpa - obecní kanalizace ve výstavbě). Pozemek je z části oplocen, nachází se v ideální klidné lokalitě, milí sousedé, krásný výhled na hory.

Výborné dopravní spojení s komunikací 1. třídy na spojnici Frýdek-Místek - Třinec. Ve vzdálenosti cca 1 km je přivaděč rychlostní komunikace popř. vlak. Škola, školka, úřady a nákupní středisko vzdáleno 15 min. chůze.

Pozemek byl připraven ke stavbě domu, všechna povolení od úřadů prošla bez problémů - při rychlém jednání projekt na rodinný dům Euroline Aktual 420 zdarma. Cena: 385 Kč/m.

We offer for sale the land for building on an area of 1372 m2 (water on land, electricity + gas on the boundary). The plot is situated in an ideal quiet location. Excellent transport links with the Communication 1 class at the junction of Frydek-Mistek - Trinec. At a distance of 1 km is a feeder road on highway or train. School, kindergarten, offices and shopping center only 15 min. walking, 385 CZK / m

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu92466
VlastnictvíOsobní
Plocha 1 372
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.