Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyHolubinková, Praha - Pitkovice

Holubinková, Praha - Pitkovice
Cena3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 921 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exkluzivní nabídka luxusně vybaveného bytu 2+kk 62m2 s terasou 14m2 a lodžií 5m2 v Praze 10 - Pitkovice. Byt se nachází v druhém patře zděné budovy a je situován na jižní a výhodní stranu. V celém bytě jsou francouzská okna a elektricky ovladané venkovní rolety. Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi, alarmovým systémem, topením v podlaze, luxusními obklady a dlažbou. Podlaha v obývacím pokoji a ložnici je z dřevěného masivu. K bytu náleží garážové stání.

Byt se nachází přímo u přírodního parku Botič – Milíčov v komplexu moderně řešených vilových domů. Středem komplexu prochází centrální park s dětským hřištěm. Cesta autobusem ke stanici metra C Háje trvá jen deset minut. V místě je dobrá občanská vybavenost. Nachází se zde základní a mateřská škola, úřady, pošta, policie i zdravotní středisko. Přímo v sousedství lokality je plánována výstavba sportovního centra . V blízkosti lokality je možné navštívit kulturní památku Průhonický park, Dendrologickou zahradu, nákupní centrum Průhonice – Čestlice a sportovně-relaxační komplex s největším aquaparkem ve střední Evropě Aquapalace Praha.

Exclusive offer of luxuriously equipped apartment 2 + kk, 62 m2 with terrace 14 m2 and 5 m2 balcony in Prague 10 - Pitkovice. The apartment is located on the second floor of the brick buildings and is situated on the south and east side. The entire apartment has French windows and electrically operated external blinds. The apartment is equipped with security doors, alarm system, heating in the floor and luxury tiles. The floor in the living room and bedroom are of solid wood. Garage belonging to apartment.

The apartment is located directly on the natural park Botic - Milíčov solved in complex modern villas. Center of the complex is equipped by park with playground. Travel by bus to the metro station Haje C takes only ten minutes. The place is good civic amenities. There are primary schools and kindergartens, offices, post office, police and health center. Directly adjacent to the site is planned construction of sports center. In the vicinity of sites you can visit Monument Park Pruhonice, Dendrological Garden, shopping center Pruhonice - Čestlice and sports and leisure complex with the largest water park in Central Europe Aquapalace Prague.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu92561
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha62
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.