Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 5+kk • 180 m² bez realitkyU Bozkovských jeskyň, Bozkov - Bozkov, Liberecký kraj

U Bozkovských jeskyň, Bozkov - Bozkov, Liberecký kraj
Cena990 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 199 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Spádová oblast: Jizerské hory, Krkonoše, Horní Pojizeří s dobrou celoroční dostupností do exponovaných částí hor Popis : Klasická chalupa se nachází v okrajové a velmi klidné části podhorské obce Bozkov, v lokalitě zvané Domáň. K domu vede nefrekventovaná obecní asfaltová cesta, jenž slouží jako obslužná pro místní rodinné domky a chalupy. Chalupa je ke snadné a částečné rekonstrukci.

Dispozice: vstup do domu, zádveří chodbička, světnice, 2 místnosti, vstup do podkrovních prostor 2místnosti, půda, sklep V ceně krásný pozemek z části ve svahu a s potokem: 2.416m2 Zastavěná plocha: stavební parcela 128 m2 Přístup – obecní komunikace s celoroční udržovaností Stávající porosty – louka, sad Orientace pozemku – údolní pozemek západními směry Energie: 220/380 V Voda – VVŘ Kanalizace – žumpa Plyn – v lokalitě není zaveden Telefonní přípojka – není Způsob vytápění: lokální na tuhá paliva Charakter obce: podhorská obec Situování v obci: okraj – řídká zástavba Oplocení pozemku: není Nejbližší sousedé: cca 15m Rušivé vlivy: nejsou Dopravní dostupnost: obecní komunikace celoroční Přístup: velmi dobrý Bude k dispozici: po zaplacení.Chalupu prodává dědeček(nemáme na údržbu-i přesto, že je možné využít výborných a levných soukromníků v obci!) a není možná sleva, snad pouze malinká.:-)Upozornění pro realitní kanceláře.Tento inzerát je nabízen pouze pro přímě potencionální zájemce.Kontakt realitních makléřů budu brát jako nerespektování mého přání a budu si na konkrétního pracovníka stěžovat u jeho nadřízeného:-)Děkuji za pochopení!!!!!

Catchment area: Giant Mountains, Giant, Upper Pojizeří with good year round access to the exposed parts of the mountains Description: The classic cottage is situated on the outskirts of a quiet mountain village Bozkov in the area known as Doman. The house leads nefrekventovaná municipal asphalt road, which serves as a handler for a local family houses and cottages. The cottage is a simple and partial reconstruction.

Layout: entrance to the house, corridor vestibule, sitting room, 2 rooms, access to attic space 2místnosti, land cellar in the price of land in a beautiful part of the slope and creek: 2416 m2 Building area: 128 m2 building plot approach - local communication with perennial udržovaností Existing vegetation - meadow, orchard land Orientation - valley land westerly direction, Energy: 220/380 V Water - Sewage SCP - Gas cesspool - the site is set up telephone connections - no way Heating: Solid fuel local character of the village: foothill town situated in the village : edge - Fencing thin area of land: it is not nearest neighbors: about 15 meters Interferences: not to get there: local communications access year: very good will be available: the payment.Cottage sells grandfather (we do maintenance-even though it is possible to use the excellent and cheap freeholders in the village!) And the discount is not possible, perhaps only small. :-)This advert is only offered for direct potential zájemce.Kontak estate brokers will get a bid and I will disregard the individual worker to complain to his boss :-) Thank you !!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu92816
Dispozice5+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha180
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.