Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 5+kk • 128 m² bez realitkyU Bozkovských jeskyň, Bozkov - Bozkov, Liberecký kraj

U Bozkovských jeskyň, Bozkov - Bozkov, Liberecký kraj
Cena940 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 218 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Chalupa se nachází na pokraji: Jizerské hory, Rokytnice nad Jizerou, Krkonoše, Horní Pojizeří s dobrou celoroční dostupností do exponovaných částí hor. Klasická chalupa se nachází v okrajové a velmi klidné části podhorské obce Bozkov, v lokalitě zvané Domáň. K domu vede nefrekventovaná obecní asfaltová cesta, jenž slouží jako obslužná pro chalupy a domy. Dispozice: vstup do domu, zádveří chodbička, světnice, 2 místnosti, vstup do podkrovních prostor, sklep Pozemek: 2.416m2 Zastavěná plocha: stavební parcela 128 m2 Přístup – obecní komunikace s celoroční udržovaností Stávající porosty – louka, sad Orientace pozemku – údolní pozemek západními směry Energie: 220/380 V Voda – VVŘ Kanalizace – žumpa.Způsob vytápění: elekrické nebo lokální na tuhá paliva. Charakter obce: Podhorská obec situování v obci: okraj – řídká zástavba Oplocení pozemku: není Nejbližší sousedé: cca 15m Rušivé vlivy: nejsou Dopravní dostupnost: obecní komunikace celoroční Přístup: velmi dobrý Bude k dispozici: po zaplacení.Chalupu prodává dědeček a nerad by z ceny slevoval, kyžtak pouze maličko.

Tato nabídka platí pouze pro přímé zájemce a realitní kanceláře v tomto případě na prodej nevyužijeme.Děkujeme za pochopení.

The cottage is situated on the edge: Jizera Mountains, Rokytnice nad Jizerou, Giant Mountains, Upper Pojizeří with good year round access to the exposed parts of the mountains. Classic cottage is situated on the outskirts of a quiet mountain village Bozkov in the area known as Doman. The house leads nefrekventovaná municipal asphalt road, which serves as a handler for the cottages and houses. Layout: entrance to the house, corridor vestibule, sitting room, 2 rooms, access to attic space, basement Land: 2416 m2 Building area: 128 m2 building plot approach - local communication with the current crop year udržovaností - meadow, orchard orientation of land - land west valley Energy Trends: 220/380 V Water - Sewage SCP - žumpa.Způsob Heating: elekrické or local solid fuel. Character of the village: foothill town situated in the village: the edge - Fencing thin area of land: it is not nearest neighbors: about 15 meters Interferences: not to get there: local communications access year: very good will be available: zaplacení.Chalupu sold after my grandfather and would hate to mitigate against price, kyžtak only slightly.

This nab

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu92862
Dispozice5+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha128
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.