Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyVrábská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský kraj

Vrábská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský kraj
Cena1 495 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 340 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný nový byt v OV 1+KK v Brandýse nad Labem. Byt byl zkolaudován v březnu roku 2009, je zcela nový, v záruce do března 2011. Dispozice bytu je 1+kk o velikosti 30 m2 + 20 m2 předzahrádka s dřevěnou terasou. Vybavení bytu - kuchyňská linka na míru s barem oddělujícím kuchyňku od obývací části. Součástí kuchyně jsou spotřebiče třídy A (indukční sklokeramická varná deska, elektrická pečící horkovzdušná trouba). V místnosti je položená plovoucí podlaha. V předsíni a koupelně dlažba. Koupelna je společná s toaletou, je v ní vana, topení „žebřík“. Byt disponuje vlastním plynovým průtokovým kotlem (topení a ohřev TUV) a má samostatné měřiče spotřeby energií. Celkové náklady na energie vč. příspěvku do fondu SV činí méně než 2500 Kč/měsíc. K bytu náleží jedno vyhrazené parkovací stání před domem. V přízemí společná kočárkárna pro všech devět bytů domu. Ze zahrádky je nádherný výhled do krajiny, je zde posezení s grilem a zahradní jezírko (viz foto). Jedná se o klidné a tiché místo. Orientace pokoje a zahrádky- JZ. Byt je umístěn v cihlovém třípatrovém viladomu, v klidné vilové čtvrti města Brandýs nad Labem (Vrábí), cca 7 minut chůze od náměstí, autobusová zastávka 7 minut chůze, vlakové nádraží 5 minut. V celém domu je pouze devět bytů, není to žádný panelák! Ve městě Brandýs nad Labem naleznete veškerou občanskou vybavenost (poliklinika, nemocnice, škola, školka, sportovní centrum, nákupní centrum TESCO atd.) Ve městě se také nachází nová dráha pro in-line brusle, v blízkém okolí je množství cyklostezek a turistických tras a několik přírodních koupališť (Proboštská jezera, lázně Toušeň, jezero Lhota, pískovny Mlékojedy, Ovčáry, Konětopy). Dostupnost do Prahy je zajištěna prostřednictvím pražské integrované dopravy (15 minut autobusem na metro ČERNÝ MOST, 20 minut autobusem na metro LETŇANY). Do centra Prahy se pomocí PID dostanete za pohodových 40 minut! Krásný byt v krásném místě, nutno vidět! Cena k jednání: 1 495 000, dohoda jistá.

RK nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu93155
DispoziceGarsoniéra
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha30
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.