Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyNa Zámyšli, Praha - Košíře

Na Zámyšli, Praha - KošířeVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby350 Kč


Soukromý majitel si Vám dovoluje nabídnout krásný byt k pronájmu. Byt se nachází ve 3. patře činžovního domu v klidné lokalitě s výbornou dostupností centra (tram 6 min metro Anděl). Plocha bytu je 48 m2. Celková rekonstrukce v r. 2000. Byt je plně vybaven: Kuchyň s veškerým nádobím, sklokeramická deska, myčka, lednička, pračka se sušičkou, vysavač, postele, skříně, jídelní kout, psací stůl, pohovka. V koupelně vana. Nová izolační okna. Topení lokální elektrické. Podlahy parkety, lino, dlažba. Balkon s výhledem do parku. Domácí zvíře není problém. Konverzace v anglickém a německém jazyce samozřejmostí. V místě je plná občanská vybavenost + tram 6 minut do nákupního a zábavního centra Nový Smíchov.

Direct owner (no commission required)would like to offer a beautiful apartment. The apartment is located in the 3rd floor of an apartment building in a calm location with an excellent public transportation to the center of the city (tram 6 minutes to metro Andel). The apartment is 48 sqm. Total reconstruction was done in the year 2000. The apartment is fully equipped and furnished:

Kitchen with all dishes, plates etc., dishwasher, fridge, washing machine, drier, vacuum cleaner, beds, wardrobes, tables, chairs, sofa, bathtub. New Hi-tech windows. Electric heating. BALCONY WITH A PARK VIEW. Small pet is welcomed. Conversation in English, and German. All shops in walking distance + 6 minutes to the mall Novy Smichov.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu93443
Dispozice2+kk
Podlaží3
Plocha48
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.