Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 63 m² bez realitkyLhotská, Praha - Horní Počernice

Lhotská, Praha - Horní Počernice
Cena2 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 939 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme kompletně zrekonstruovaný byt v krásné a klidné lokalitě rodinných domů. Jedná se o byt, který se nachází ve druhém patře celkově zrekonstruovaného panelového domu. Převod do OV není problém a je možné zařídit do týdne, pokud bude zájem.

Byt prošel velmi vkusnou rekonstrukcí, nové protiskluzové podlahy v celém bytě, zděné jádro, nová moderní kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči. Koupelna je s vanou a WC je samostatné. Na podlahách je položena plovoucí podlaha a dlažba. K bytu náleží sklep a zasklená lodžie. Topení – ústřední. Směr oken – západ a jih. Parkování na velkém parkovišti přímo před domem. V těsné blízkosti bytu se nachází tři základní školy, školka,lékárna, poliklinika, Albert. Ideální pro rodinu. Skvělá dostupnost MHD na metro Černý Most (5 min). V případě zájmu o prohlídku této nemovitosti kontaktujte Lenku Vašíčkovou na email Lenka2@gmx.net.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu93568
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha63
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.