Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyMánesova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Mánesova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 900 Kč

+ Poplatky za služby450 Kč


Pronajmu 1 pokoj v hezkém, slunném bytě 2+1 s balkonem, spižkou a sklepem. Byt je částečně zařízen - kuchyňská linka, stůl a židle, lednice s mrazákem, pračka, plynový sporák s elektrickou troubou, 1 postel, policový systém a prostorné skříně. Koupelna a wc zvlášť. Byt je připojen k internetu. Tichá ulice v blízkosti Lidl, Billa, velmi dobrá dostupnost do středu města. Druhý pokoj obývá pracující cizinec z IBM. Pokoj bude volný od 1. 10. 2016.

Room for rent in a nice sunny apartment 2+1 with a balcony, pantry and basement. Apartment is partly furnished. There is a kitchen set, table, fridge with freezer. washing machine, cooking stove with electric oven, 1 bed, book shelves and spacious wardrobes. Bathroom and WC are separated. There is also Internet connection in the apartment. Quiet street, Lidl and Billa nearby, good connection to the city centre. A working foreigner from IBM lives in the second room. The room is available from 1.10.2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu93704
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.