Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 120 m² bez realitkySlikova, Praha - Břevnov

Slikova, Praha - BřevnovVybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Slunný byt v cihlové novostavbě s recepcí a hlídací službou 24h denně, 50m od tramvajové zastávky Drinopol, 3 min od Ladronky. V okolí výborná občanská vybavennost. Byt má kompletně vybavenou kuchyni se spotřebiči a americkou ledničkou, obývací pokoj a dětské pokoje. Koupelna s vanou a dvěma umyvadly, bidetem, 2x WC (jedno oddělené). Výborné skladovací prostory poskytují 2 komory (v jedné pračka) a vestavěná skříň. K bytu patří rozlehlý balkón (jihozápadní strana), sklep a 2 (!) garážová stání v domě. K nastěhování ihned.

Beautiful four bedroomed apartment covering 120 sq meters with huge balcony, cellar and two garage spaces in a new building with reception and 24h security. Located in a quiet part of town with great access to public transportation (50 m from tram no. 22., 5 mins to Prague Castle) nearby Ladronka, close to shops, restaurants, schools etc. Apartment is fully equipped and available as of the 22st July 2010.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu93773
Dispozice4+kk
Podlaží8
Užitná plocha120
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.