Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyU Prefy, Praha - Ďáblice

U Prefy, Praha - Ďáblice
Měsíční nájemné14 500 Kč


Nový moderně zařízený byt 3+kk, 72 m2, zvýšené přízemí, plovoucí podlahy. Kompletně vybavená kuchyň, včetně myčky na nádobí, mikrovlnné trouby a varné desky. Jídelní stůl, sedací souprava, TV a konferenční stolek. V koupelně podlahové vytápění, vana s napouštěním přepadem. Oddělené WC s malým umyvadlem. Vestavěné skříně (chodba, pokoj), 2x válenda s úložným prostorem (možno dát k sobě). Další zařízení po dohodě. Vyhrazené parkovací místo na uzavřeném parkovišti s dálkově ovládanými vraty v ceně pronájmu.

Byt se nachází v novostavbě z roku 2008 v tiché ulici v Ďáblicích. Občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti: škola, školka, restaurace, obchody, lékárna atd.

Dobrá lokalita pro procházky a cyklistiku. 5 min. autem do OC Globus a OC Tesco Letňany.

K nastěhování: 04/10/2008

New furnished flat with 3 rooms and kitchen corner, 72 sqm on the first floor. Fully furnished kitchen with microwave owen, dishwasher, etc. Dining table, sofa, table and TV. Floor heating in the bathroom. Separated WC with small basin. Two wardrobes, 2 beds. Additional equipment on request. The parking place in closed court included in price.

The flat is in a new house (built in 2008) in a quiet street in Dablice (Prague 8).

Good location for walking and cycling.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu9384
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha72
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.