Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyPekařská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Pekařská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Pronájem bytu 2+1 s balkonem po kompletní rekonstrukci, Pekařská, Brno - Střed

Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1 s balkonem, po kompletní rekonstrukci o celkové ploše 51m2 + sklep. Byt se nachází v žádané lokalitě v Brně – střed na ul. Pekařská, naproti nemocnici u Sv. Anny. Výborná dopravní dostupnost, přímo u zastávky MHD.

Dispozice bytu: 3. nadzemní podlaží cihlové budovy s výtahem. Byt je světlý, prostorný, s parketovou podlahou. K domu patří zahrada. V bytě je renovovaná kuchyňská linka s možností zabudování vlastní pračky. Ve zděném jádru je nově zrekonstruovaná koupelna s prostornou rohovou vanou a záchod zvlášť. Vlastní plynový ohřívač s el. troubou a lednice. Telefonní linka je zavedena a byt má samostatné měřiče spotřeby elektrické energie a plynu. Je volný a ihned k nastěhování.

Kontakt: +420607821237, e-mail:ivetakon@centrum.cz

We offer for rent 2 + 1 newly refurbished, high ceiling flat with balcony in a fantastic central location of Brno, Pekarska street (just opposite the Hospital of St. Anna). The total size of living space is 51 square meters + cellar. The nearest tram stop is 10 meters away.

The lay-out of the flat: The flat is situated on the 3rd floor of the building with the lift. It is very light and spacious with parquet floor. The building has its own back garden. There is a renovated kitchen unit with the possiblity of build-in washing machine, gas heater with electric oven and fridge with freazer, bathroom with a big corner bath and separate WC. Telephone line is installed and the flat has got its own electric and gas meter. It is available straight away and ready to move in

Contact details: +420607821237, e-mail:ivetakon@centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu94121
Dispozice2+1
Podlaží3
Plocha51
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.