Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 53 m² bez realitkyNa rozcesti, Praha - Libeň

Na rozcesti, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč


Prenájom super veľkého, svetlého, moderného bytíku 1+kk (s obrovskou lodžiou). Byt je situovaný kúsok od O2 Arény a parku Podvinný mlýn, vlaková stanica Praha – Libeň je len 2 zástavky električkou odtiaľto. Ide o nadstavbu bytového domu, zastávka električky (Balabenka) je hneď pred domom. Byt je komplet vybavený novým IKEA nábytkom, na základe dohody možno všetko ponechať. Jedna celá stena (cca 6m) je presklenená, pričom v lete sa dajú obidve krídla francúzskych dverí otvoriť – je to fakt luxusné J.

Chodba: vešiak so zrkadlom + botník + komoda.

Izba: rozkladacia pohovka, komoda, 3 skrine, 2 kreslá, stolík a lampa na čítanie. Pracovný kút pozostáva zo stola s knižnicou, ku ktorým patrí aj kancelárska stolička. Radiátor je elegantne zabudovaný do podlahy. Súčasťou izby je kuchynský kút: chladnička s mraziakom, sporák je majiteľa, takže ostáva. Súčasťou kuchynského kútu je barový pult s 2 stoličkami (boli vo vybavení bytu). Vybavenie ako taniere a príbory môžeme opäť na základe dohody ponechať – všetko nové. TV a práčku je potreba dokúpiť.

Plynový bojler, vlastné kúrenie, parkovanie pred domom na základe parkovecej karty (Praha 9), ktorú si bude musieť nájomca vybaviť.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu94145
Dispozice1+kk
Podlaží5
Plocha53
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.