Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 97 m² bez realitkyU Michelského mlýna, Praha - Michle

U Michelského mlýna, Praha - MichleVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč


Pěnky mezonetový byt v osobním vlastnictví, 4+kk, který se nachází na 3. a 4. patře domu na Praze 4 - U Michelského mlýna, o celkové ploše 97 m2. Byt se sestává z chodby, komory, obývacího pokoje s kuchyňským koutem (kuchyķňská linka, digestoř, sporák), tří ložnic, koupelny + WC a terasy (o ploše 7,05 m2); podlaha parket, pokoje jsou neprůchozí, vytápění ústředním topením. K tomuto bytu patří také garážové stání v suterénu domu. Klimatizovaní byt. Realitním kancelářím provize neposkytujeme ! Volny od 15.9.2015. Víc informace na stránce: www.flats-prague.com/byt_B43.htm

Nice 4+kitchenette duplex apartment in personal ownership situated on the 4th and 5th floors of a building in Prague 4 - U Michelskeho mlyna. Floorage 97 m2. The apartments consists of a hallway, storage room, living room with a kitchen corner (kitchen unit, hood, stove), three bedrooms, a bathroom + WC and a terrace of 7,05 m2. Parquet floors, separated rooms, central heating. The apartment offers a garage space in the basement as well. Aircondition in flat. For more informations see page www.flats-prague.com/byt_B43_E.htm Aveable form 15.9.2015 !!! For real estate agents commissions we do not provide !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu94322
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha97
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.