Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 272 m² bez realitkyNa průhonu, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský kraj

Na průhonu, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský kraj
Cena3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 921 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


 Podsklepený, řadový rodinný dům v Plzni - Zátiší. Celková rekonstrukce v roce 1996. Nova strecha, voda plast, elektrika med, ustredni topeni na plyn, ohřev vody na plyn. Částečně podzemní podlaží - garáž, pokoj, kuchyňka, chodba, sprchový kout a WC. Přízemí - chodba, WC, obývací pokoj, kuchyňka, sprchový kout a ložnice. První nadzemní podlaží plus podkroví tvoří atypicky řešený velký obytný prostor - kuchyňský kout, velký obývací pokoj s jídelnou otevřen do podkroví kde je velká ložnice. Koupelna s rohovou vanou. RK - prosím nekontaktovat.

K nastěhování: 20/12/2008

Family house in Pilsen - Zatisi. The total reconstruction in 1996. New roof, plastic water tubes, electricity in cuprum, central heating by gas, water heating by gas. Partly underground floor - garage, bedroom, kitchen, hall, shower and toilet. Ground floor - corridor, toilet, living room, kitchen, shower and bedroom. The first above-ground floors plus underroof solved atypically large living space - kitchen, large living and dining room open to the attic where there is a large bedroom. Bathroom with corner bath tub.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu9433
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha272
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.