Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 100 m² bez realitkyČiperova, Zlín - Zlín, Zlínský kraj

Čiperova, Zlín - Zlín, Zlínský krajVybaveno
Cena3 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 872 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prostorný cihlový byt v centru města Zlína, moderní nadstandardní bydlení s vlastním parkováním, docházková vzdálenost do města cca 200 m, poliklinika 20 m, blízkost hromadné dopravy, klidná lokalita se vzrostlou zelení, možnost využívání malé zahrady.

Byt je velmi pěkně dispozičně řešen, sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem s výstupem na lodžii, ze které je krásný výhled na okolí. Dále je zde prostorná ložnice, dětský pokoj a pracovna, komora (všechny pokoje jsou neprůchozí), prostorná koupelna s rohovou vanou a podlahovým vytápěním a samostatné WC. Součástí ceny je moderní kuchyňská linka vč. spotřebičů v ceně 380 tis Kč(zn. Koryna), nábytek v obývacím pokoji, moderní kvalitní plovoucí podlahy - dřevěné a laminátové, dveře - zakázková výroba (bělený dub), bezpečnostní vchodové dveře, zabudovaná šatní skříň, úložné prostory, žaluzie, vybavená koupelna, osvětlení, podíl na společném majetku v bytovém domě (závora, sekačka, nářadí, atd.). Byt je vytápěn samostatným kotlem na plyn, má samostatný ohřev teplé vody. Vzhledem k uvedenému má bytová jednotka velmi nízké náklady na užívání.

V ceně je rovněž parkovací stání u domu (závora - parkování pouze pro majitele bytů) a podíl na pozemku u domu. V bytovém domě jsou celkem 4 bytové jednotky, byt se nachází v přízemí. Kolaudace bytu proběhla v roce 2007.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu94343
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha100
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.