Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyLomená, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský kraj

Lomená, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský kraj
Cena2 629 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 797 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Krásný byt 2+kk se zahradou, 57m2 v Jesenici u Prahy, který je situován v přízemí řadového bytového domu. Součástí je podíl na předzahrádce (východ) a velké zahradě (478m2, západ). Zděný byt s nadstandartním vybavením byl zkolaudován 6/2006. Plně vybavená kuchyňská linka s vestavěnými značkovými spotřebiči, vestavěné skříně, koupelna s nadstadardním vybavením, plovoucí podlahy, komora, obývací pokoj s francouzkými okny umožňuje přístup na venkovní terasu se zatravněnou zahradou (houpačky, pískoviště), internetové připojení. Byt se nachází na krásném, klidném místě Jesenice (MŠ, ZŠ, Fitness, MHD, rybník...do 5min.) s plnou občanskou vybaveností. Parkování vzdáleno cca 30m. 7km na metro Opatov, 10km na Budějovickou. Nový jižní obchvat zvyšuje atraktivitu regionu. Vhodné pro rodiny hledající kompromis mezi bytem a domem. K dispozici ihned.

I offer a beautiful groundfloor flat 2+k, 57m2 in Jesenice. Part of the deal is the share of fore-garden (east) and large garden (west, 478m2). The flat with above standard equiptment build from bricks has been finalized 6/2006. Full kitchen equiptment, build-in wardrobes, floating floor, chamber, above standard bathroom equiptment, living room with direct access to the terrase with a green garden (playground for kids), internet connectivity. All in quite and nice part of Jesenice. Full amenities (school, post, fitness gym, pound, supermarket, bus). Subway remoted 7km (Opatov) or 10km (Budějovická).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu94355
Dispozice2+kk
Typ budovyCihla
Plocha57
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.