Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 88 m² bez realitkyMattioliho, Praha - Záběhlice

Mattioliho, Praha - Záběhlice
Cena0 Kč


Nabízíme k prodeji nový krásný byt 3+kk, umístěný v rezidenčním projektu v Praze 10-Hostivař. Byt o celkové rozloze 88m2, terasou 9m2, se nalézá v přízemi 12-patrového bytového domu.

Vybavení bytu: velmi kvalitní dřevěná eurookna, plovoucí podlaha ve všech obytných místnostech, koupelna s podlahovým přitápěním, vanou a dvojiumyvadlem, videotelefon, kompletně zařízena italská kuchyň, vyrobená z dubu, s vestavenými spotřebiči. Bytu naleží parkovací stání v podzemním podlaží domu.

Bytové domy s výhradně luxusními byty stojí vedle nákupního centra Park Hostivař. Z místa je výborné dopravní spojení do centra Prahy, autobusem k metru A Skalka je možné se dostat do deseti minut. Nedaleko se nachází několik mateřských a základních škol, sportovní hala, sportovní areál a zimní stadion. Bytové domy přímo sousedí s chráněným přírodním parkem Meandry Botiče.

Popis cesty autem

Z Jižní spojky směr Černý Most odbočte směrem na Zahradní Město a Hostivař do Švehlovy ulice. Na světelné křižovatce před obchodním a zábavním centrem park Hostivař odbočte vpravo do ulice Práčská a z ní vlevo do Kamelovy ulice, kde se lokalita přímo nachází.

Popis cesty MHD

Jeďte ze stanice metra A – Skalka autobusem č. 101 na zastávku Práčská. Lokalita se nachází po levé straně za lokalitou bytových domů (viz. mapa).

We offer for sale a new two-bedroom apartment in a residential project Zahradni Mesto, where are located only luxury apartments.

Total area is 88m2, balcony - 9m2, the apartment is located on the 1st floor of a 10-storey building, the living room is combined with kitchen. The apartment has a fully equipped kitchen line - Italian oak furniture, built-in appliances Whirlpool. There is a bathroom with heated floors, WC with a sink, central heating, videophone, high-quality wooden euro-windows, floating floors in the apartment. In the basement of the house there are a pantry and a parking place.

In close proximity to the residential project is a large shopping center Park Hostivar, several kindergartens and primary schools, a gymnasium, sports area and a local stadium. Excellent transport connection, the nearest metro station Skalka is only 10 minutes by bus. The big plus is near located natural park Botich.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu94408
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha88
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.