Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyZárubova, Praha - Kamýk

Zárubova, Praha - KamýkČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 3+1 s lodžií v 6. podlažním panelového domě. Byt není rekonstruovaný, je z velké části zařízen starším nábytkem a plně vybaven (pračka, lednice, mikrovlnná trouba, atd.), je však možno ho pronajmout i nevybavený. Byt se nachází v dobře dostupné lokalitě cca 10min jízdy autobusem od stanice metra „Kačerov“ (zastávka autobusů včetně noční linky 510 je v bezprostřední blízkosti domu). V těsném okolí domu je zajištěna veškerá občanská vybavenost – obchody, lékárny, lékaři, škola, školka, sportovní areály, atd. Cena včetně poplatků pro tři osoby = 15.000Kč

Byt je volný k nastěhování kdykoli po 1.9.2011

I offer to rent rent a three-room apartment with balcony. The flat is furnished with older pieces of furniture and fully equipped (fridge, washing machine, microwave, TV, etc.) but can be also rented unfurnished. The flat is situated in a locality with good accessibility 10min by bus from metro station „Kačerov“( including a night bus which is almost in front of the building). In the closest surroundings you can find malls, pharmacies, medics, schools, fitness and much more to satisfy your everyday needs. The price included fees for three persons = 15.000Kč. The apartmet is vacant and ready to move in anytime after the 1st September 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu94439
Dispozice3+1
Podlaží6
Plocha85
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.