Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 6+kk • 150 m² bez realitkyNový Svět, Kryštofovy Hamry - Kryštofovy Hamry, Ústecký kraj

Nový Svět, Kryštofovy Hamry - Kryštofovy Hamry, Ústecký kraj
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Chalupa, resp. obytný dům v Kryštofových Hamrech, nedaleko Vejprt, se nachází na kraji obce u lesa pod přehradou Přísečnice. Dům je kompletně zrekonstruovaný od základu po střechu včetně zateplené fasády. Stojí na vlastním oploceném pozemku 1950 m², který je zatrávněný s rostoucími stromy, vlastní studánkou a potůčkem, který protéká pozemkem z lesa. Na pozemku stojí dřevěná kolna na dřevo, sekačku na trávu, grilování apod.

Dům je zčásti podsklepený. Je zde rozvod 220/380V, telefon pevná linka, pitná voda je z veřejného řádu z lesní studánky (neplatí se), odpadní voda je svedena do 3 komorového septiku s trativodem. Dům je osazen satelitním přijímačem.

V přízemí za vstupní verandou je hlavní chodba se šatnou, vlevo je vstup do obývacího pokoje, vybaveného krbovými kachlovými kamny a je napojen na jídelnu, která je pracovním pultem oddělena od kuchyně. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou vč. Elektrických kamen s troubou, myčkou nádobí, lednicí 220l a mrazákem 130l. Ke kuchyni přísluší spižírna.

Z kuchyně se dále projde do chodby a z ní do sklepa, dále pak do pracovního koutku (nářadí a pod), úschovny lyží a sportovního nářadí. Zde je umístěna nádrž na ELTO. Z této chodby je vstup do koupelny, resp. WC, kde je umyvadlo, WC, kotel na ELTO a pračka.

Z hlavní chodby naproti vstupním dveřím je dřevěné schodiště do 1.patra. Naproti schodišti je v patře koupelna s WC, umyvadlem a sprchovým koutem. Vlevo je pokoj pro hosty, vedle něj ložnice. Vedle ložnice je malá místnost, využívaná jako kancelář, z ní je výstup do podkroví. Podkroví je opatřeno 2 střešními okny, celé obložené dřevem a je zde spací prostor, dětský pokoj, hernu apod.

Podlahy jsou dřevěné, plovoucí, kolem krbových kamen a na chodbě je keramická dlažba.

Okna jsou plastová v barvě dubu. Dům má teplovodní vytápění s kotlem na ELTO ve všech místnostech vč.podkroví s radiátory, podlahové topení (teplovodní) je v přízemí. Ovládá se topení telefonkem na dálku, takže dům je temperován a po tel.signálu se dům vytopí ze temperovaných 15ºC na požadovaných 25ºC i ve velkých mrazech za maximálně 2 hodiny.

Dům je elektronicky zabezpečen. Je celý interiér laděn do stylu dřevo, kámen, stylově rustikál. Nábytek je vyroben na zakázku. Dům prodáme komplexně zařízený a vybavený včetně zařízení, nábytku apod., resp. k okamžitému bydlení

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu94460
Dispozice6+kk
Typ budovyCihla
Užitná plocha150
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.