Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyVíta Nejedlého, Praha - Žižkov

Víta Nejedlého, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby450 Kč


Byt 2+1 situovaný ve zvýšeném přízemí krásného žižkovského cihlového domu. Kuchyně 15,3 m2 je propojená klenutým průchodem s obývacím pokojem 18 m2, kde jsou dveře do ložnice 13,5. WC a koupelna se spchovým koutem jsou oddělené a vstupuje se do nich z kuchyně. Byt je zařízený policemi na knihy, jídelním stolem se čtyřmi židlemi, knihovnou a postelí. V kuchyňské lince je zabudovaná varná deska a pračka, samostatně stojí lednice s mrazákem. Není zahrnuta dodávka elektřiny cca 1500-2000Kč měsíčně.

Apartment 2 rooms + kitchen located in elevated grounfloor of a beautiful Žižkov brick house. Kitchen 15,3 m2 is connected by arched gate-way with the livingroom 18 m2 with entrance to the bedroom 13,5 m2. WC and bathroom (shower) are separated with entrance from the kitchen. Apartment has bookshelves, kitchen table with four chairs, library and bed. Kitchen unit has inbuild ceramic stove and washmachine, fridge with freezed stands separately. Electricity supply is not included - monthly costs 1500-2000czk.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu94676
Dispozice2+1
Podlaží1
Plocha50
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.