Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyZárubova , Praha - Kamýk

Zárubova , Praha - KamýkVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu pěkný slunný byt o velikosti 2+1.Byt je kompletně zařízen a dobře vybaven - vstupní bezpečnostní dveře, vestavěné skříně, v koupelně je pračka. Kuchyně je vybavena všemi elektrickými spotřebiči - lednice, trouba, vařič, myčka na nádobí, mikrovlná trouba. V blízkém okolí domu je zajištěna veškerá občanská vybavenost - obchody, lékárny, škola, školka, sportovní areály. Je to též velmi blízko do přírody (2 minuty chůze do lesa). Byt je k dispozici ihned.

I am offering to a long-term rent nice sunny 2 room flat. The flat is fully furnished and well equiped - entrance security door, built-in wardrobe,in the bathroom is a washing-machine. The kitchen is equiped by all electric appliances-refrigerator, electric oven, cooker, dishwasher, microwave oven. In the closest surroundings you can find malls, pharmacies, medics, schools, fitness, and much more to satisfy your everyday needs. It is also very close (2 minutes walking) to the forest. The flat is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu94765
Dispozice2+1
Podlaží3
Plocha55
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.