Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+1 • 200 m² bez realitkyNad Jordánkem, Praha - Šeberov

Nad Jordánkem, Praha - Šeberov
Cena11 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 47 187 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Dům je umístěn v Šeberově, jen 30 minut MHD nebo 10 minut autem do centra Prahy. Tedy v blízkosti rušného centra, přesto v klidu vesnice. Kolaudován v roce 2003. Bazén, 2-garáž, altán s krbem, podlahové vytápění, tepelné čerpadlo, centrální vysavač, krb, zabezpečovací zařízení napojené na pult centrální ochrany. Na parcele o velikosti 734 m2 je vzrostlá zeleň. Z parcely je výhled na nezastavěné louky v okolí rybníka Jordánek. Je zde škola i školka, obchody, Pizzerie Di Carlo. Bezvadné sousedské vztahy. Blízko Průhonický park, Aquapark Čestlice, v okolí cyklostezky. V lokalitě je mnoho rybníků v létě možnost koupání a rybaření, v zimě bruslení.

 The house is in Šeberov which is a small village not far from the centre of Prague. Only 30 minutes by public transport or 10 minutes by car to the centre. In the viilage there are small shops, a kindergarten, a school a a restaurant. The house was built in 2003. It has underfloor heating, heat exchanger, a central vacuum cleaner, a fireplace, and a burglar alarm. The plot is 734 m2 and the garden has been landscape. It has a pool, a double garage, and a barbeque area with a fireplace. It has a nice view of meadows and a small lake. It is a friendly neighbourhood. Průhonice park and Aquapark Čestlice are nearby. In the area there are cycletracks and many lakes for swimming and fishing in the summer, and skating in the winter.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu9483
Dispozice6+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha200
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.