Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 53 m² bez realitkyBělohorská, Praha - Břevnov

Bělohorská, Praha - Břevnov
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Byt je v atraktivní lokalitě Břevnov, přímo u stanice tramvaje. Parkování možné na Bělohorské nebo souběžné ul. Pod Marjánkou. 2. patro bez výtahu, ústřední topení. Místnosti jsou průchozí (pokoj a obytná hala - místnost je světlá, ale bez oken). WC, koupelna, kotel na teplou vodu. Vybavení nová kuchyňská linka, elektrický sporák, přípojka na myčku a pračku (nejsou součástí vybavení). Připojení k internetu O2, UPC nebo Petrinynet, není v ceně. Soukromý dům. Služby (topení, voda, úklid, odpad) pro 1 osobu 2700,- Kč, pro 2 osoby 3700,- Kč + asi 1000,-Kč elektřina, dle posledních odběratelů. K nastěhování ihned, nájem na rok, dále dle další dohody. Bez dalšího vybavení. Kauce 2 nájmy. Vhodné např. pro studenty nebo bezdětný pár.

The appartment in Břevnov, Prague 6, near the city transport station. Parking is available on Bělohorská or Pod Marjankou street, on the other side of the house. 2nd floor, no lift, central heating. Living room, hall (room without windows). kitchen. WC, bathroom,boiler. Electric stove, internet access. Private house. Services (heating, cleaning, rubbish) for 1 person 2.700,- CZ, for 2 persons 3.700,- CZ crowns. Electicity about 1.000,-. Available right now. No other equipment. Refundable deposit 2 rents. Suitable for students.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu95000
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha53
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.