Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 71 m² bez realitkyU Koupaliště, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský kraj

U Koupaliště, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský kraj
Měsíční nájemné2 400 000 Kč


Jedná o kompletně vybavený byt 3+1 v soukromém vlastnictví ve zvýšeném přízemí kompletně zrekonstruovaného panelového domu, který se nachází v blízkosti koupaliště a areálu pro volný čas. Občanská vybavenost je velmi dobrá (spojení MHD, školka, ZŠ, dva supermarkety apod.). Panelový dům je vzdálen 10 min. autobusem od centra Karlových Varů. Vybavení bytu zahrnuje novou kuchyňskou linku s lednící, myčkou a sporákem, dále pak je zde nábytek ve všech místnostech a nově vybudované úložné prostory. Balkón bytu s přístupem z kuchyně je zasklen a zateplen. Všechny místnosti mají novou omítku a kuchyň je opatřena mnichovskou omítkou. Plovoucí podlahy jsou položeny v kuchyni, obývacím pokoji a chodbě. Koupelna je původní.

A completely furnished three rooms flat in the ground floor of a fully reconstructed prefab located close to an open air pool including a free time activity park. Civic amenities include mass public transportation, kindergarten, secondary and primary school, food stores etc. The prefab is far 10 minutes by bus from the downtown. The flat is equipped with a new kitchen unit including the fridge, washer, cooker and then there are furnishings in all rooms and newly built storage areas. A balcony accessible from the kitchen is glass-covered and thermally insulated. All the rooms have a new plaster with washable one in the kitchen and corridor. Floating floors are installed in the kitchen, living room and corridor. The bathroom is the original one.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu9501
Dispozice3+1
Typ budovyOstatní
Plocha71
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.