Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyUnhošťská, Hostivice - Litovice, Středočeský kraj

Unhošťská, Hostivice - Litovice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč


SPECIÁLNÍ NABÍDKA

KOMPLETNĚ ZAŘÍZENÝ BYT, STAČÍ SE JEN NASTĚHOVAT - VOLNÉ OD 3.11.2012

Nabízím k pronájmu krásný byt 2+kk o velikosti 45 m2 v 3.patře novostavby viladomu. Viladům celkem s 6 byty. Orientace oken pokojů nabízeného bytu na východ (ložnice) a východ/jih (obývací pokoj s kuchyní). Byt je zařízený. Pokoje zařízené moderním nábytkem. Plně vybavená kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči - lednice, myčka, trouba s varnou deskou, barový pult. Koupelna se sprchovým koutem, WC a pračkou. Obývací pokoj se sedací soupravou, stolkem, televizí, kompletní audiotechnikou, satelitním přijímačem. V ložnici postel s úložným prostorem, komody. Na chodbě jsou vestavěné skříně. Na podlaze plovoucí podlahy, dlažba. K dispozici uzamykatelné parkovací stání před domem. Vynikající dopravní dostupnost do Prahy (autem 15 min. Smíchov, tři linky MHD - zastávka 30m). V místě veškerá občanská vybavenost - lékař, pošta, školka, škola....

Prohlídky s majitelem jsou možné po telefonické domluvě na tel: 604 343 182.

Available to rent, comfortable newly apartment 2+kk, 45 sqm on the 3rd floor of a brick building. The apartment is fully equiped. The property comprises one bedroom, entrance hall equipped with a built-in wardrobes, fully equipped luxury kitchen with appliances (ceramic hob, oven, combined fridge, dishwasher), an open living room with laminate flooring, sofa, TV and luxurious TV cabinets. As well as a modern bathroom with shower and washing machine. Available lockable parking slot in front of the house. The apartment is close to the city centre with great public transport access.

Visits guided with owner shall be arranged by telephone appointment on tel: +420 604 343 182.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu95145
Dispozice2+kk
Podlaží3
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.