Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyMoskevská, Praha - Vršovice

Moskevská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč


Pronájem bytu-Praha 10-Zahradní Město.Pozor-uváděná cena 14000,- Kč/měs je již včetně všech poplatků.

Nabízím k pronájmu nově zrekonstruovaný panelový byt 2+1+L, 56m2, částečně zařízený (kompletně zařízená kuchyň-lednice, sporák, linka, skříně)koupelna a WC odděleny, krytiny dlaždice a plovoucí podlaha, v koupelně pračka, lodžie je zasklená. Byt je v 5.patře s výtahem, v klidné lokalitě na Zahradním Městě, výborné dopravní spojení do centra (autobusová zastávka přímo u domu, tram 5 min.chůze. Spojení k metru trasa A-Skalka 3 zastávky busem.)

V okolí OC Interspar Hostivař, Albert, Kaufland, Plus. Pošta a poliklinika cca 5-10 minut chůze. Hostivařský lesopark cca 20 minut chůze, výborné spojení na D1 a Pha Východ.

For hire: Section flat Prague 10, Zahradní Město.

Attention: Declared price 14 000,- CZK/month already includes all fees.

For hire-newly reconstructed sectional flat, 2+1+balcony, 56m2, partially equipped (complete equipped kitchen with refrigerator, kitchen stove, kitchen unit) bathroom and WC separately, combined floor tiles and floating floor. Washing maschine in the bathroom, balcony glass-covered. 5th floor with lift, quiet locality of Zahradní Město, excellent connection to the city center, (bus stop right by the house, tram distance approx.5 min.of walk, connection to metro station Skalka-(line A) 3 bus stops.

Shopping centres Interspar Hostivař, Albert, Kaufland, Plus in the neighbourhood. Post office and health centre approx. 5-10 min. of walk. Hostivař forrest-park approx. 20 min. of walk, excellent connection to D1 highway.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu95184
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.