Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 55 m² bez realitkyBlériotova , Praha - Kbely

Blériotova , Praha - Kbely
Měsíční nájemné2 400 000 Kč


 Prodám nádherný VELKÝ byt 1kk s TERASOU A ŠATNOU v bytě, OV. Výměra bytu 44,2m2+ T 11,6m2. Plovoucí podlaha. V koupelně vana. Byt se prodává bez kuchyňské linky a spotřebičů nebo dále dle dohody. Orientace na Z, byt velice SLUNNÝ a klidný, výhled do zahrádek. 1NP, 3m nad zemí. OV. Praha 9-Kbely. 7 MIN NA METRO C LETŇANY. celkově 20min do centra. Dobré i noční spojení MHD. Novostavba, kolaudace 2006. Byt v záruce. Dobrá občanská vybavenost a sportovní možnosti. Golfové hřiště 5min. Nejsem RK. Další fotografie na vyžádání zašlu. RK PROSÍM NEKONTAKTOVAT. DĚKUJI.

K nastěhování: 1/12/2008

  For sale near GOLF course: wonderful LARGE NEW flat 1kk (44.2m2) + TERRACE (11.6m2). Quiet, SUNNY, orientation west, lovely view to gardens. 1st floor, 3m above the ground. OV. Prague 9 - Kbely. 7min by bus to metro C Letnany, 20 mins to the centre Vaclavske namesti. Built in 2006. Shopping centre Letnany 5mins. Sports activity - aquapark, golf course, cycling.... nearby. Direct owner, no extra commisions. More photos can be sent upon request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu9526
Dispozice1+kk
Typ budovyOstatní
Plocha55
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.