Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 200 m² bez realitkyBukovany, Bukovany - Bukovany u Olomouce, Olomoucký kraj

Bukovany, Bukovany - Bukovany u Olomouce, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč


Ráda přenechám svůj krásný byt na opraveném hanáckém statku milým lidem, kteří jej budou užívat se stejnou láskou jako já. K bytu jsou k dispozici přilehlé prostory - velký dvůr a krásná zahrada. Společné prostory jsou ke spolužívání s mojí maminkou, která bydlí na statku v samostatném bytě. Dům je vytápěn plynem, voda vlastní. Obec je v dosahu MHD města Olomouc č. 15. Je zde dobrá sociální vybavenost - obchod, sportoviště, školka, zubař...

I let my lovely apartment in a renovated farmhouse to kind people who will use it with the same love as I do. The apartment is available with adjacent spaces - big yard and a beautiful garden. Common areas are for shared use with my mom, who lives on a farm in a separate apartment. The house is heated by gas, water is own. The house is situated in a very quiet area, close to Olomouc public transport (No. 15). There is a good public facilities (business, sports, school, dentist ...)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu95293
Dispozice4+kk
Podlaží1
Plocha200
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.