Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyDivišovská , Praha - Chodov

Divišovská , Praha - Chodov
Měsíční nájemné14 500 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu velmi hezký částečně zařízený byt 2+kk (55m2) v cihlové novostavbě. Byt je ve 2. patře s výtahem, komorou, samostatným WC a parkovacím stáním v domě v ceně. Byt má výhodnou polohu s výbornou dostupností na D1 a na metro Chodov (cca. 8 minut busem nebo 15 minut chůze) a nachází se v pěkném a klidném prostředí nedaleko od Hostivařské přehrady. V blízkosti je sportovní centrum Hamr, Squash Bowling centrum a OC Chodov. Byt je částečně zařízený. Kuchyň je vybavená vestavěnou ledničkou, mrazničkou, myčkou nádobí a elektrickou troubou se sklokeramickou varnou deskou. V chodbě a v ložnici prostorné vestavěné skříně s posuvnými dveřmi. V koupelně s vanou je skříň a zrcadlo s úložným prostorem. Teplotu radiátorů zajišťuje nastavitelný digitální termostat.

K nastěhování: 1/12/2008

For the long term rental we offer our beautiful, partially furnished, 2-room flat with kitchen corner (55m2) in a newly build house. The flat is in the 2nd floor with elevator, storage room, WC as separate room and parking place in the house. The flat has perfect access to D1 and subway Chodov (ca 8mins bus or 15 walk) and is located near Hostivař dam (Hostivařská přehrada), sport centre Hamr, Squash Bowling centrum and shopping centre Chodov. The flat is partially furnished with fully equipped kitchen (built-in fridge and freezer, dish washer, glass ceramic cooktop), two built-in wardrobe in the hall and bedroom. In the bathroom there are shelf unit and wall cabinet. Heating can be reagulated by digital thermostat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu9540
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha55
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.