Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 92 m² bez realitkyRenoirova , Praha - Hlubočepy

Renoirova , Praha - Hlubočepy
Cena3 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 668 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám byt v panelovém domě, 100 m2, zvýšené přízemí, dům je sedmipatrový, velmi dobře udržovaný, na patře dva byty, byt je dvougenerační, světlý, okna na východ i na západ, dvě toalety, zrekonstruovaný, čerstvě vymalovaný, plovoucí podlahy, vyzděné jádro, vestavěné skříně. Klidná lokalita, z jedné strany příjezdová slepá silnice, z druhé park, v blízkosti škola, děti nemusí přejít ulici, z druhé strany domu školka, blízko do obchodu i na tramvaj. Prokopské údolí pět minut od domu. Cena k jednání, dohoda možná.

I offer a flat for sale - 100 m2, 4+1 (i.e. 4 rooms + kitchen), after complete renovation, two restrooms, 1st floor in a 7 floor building, tranquil area, close to Prokop´s Gorge recreational area, kindergarten and primary school accros the street, 15 minutes of downtown. Price negotiable. For English, please dial 604 473 525.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu95518
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha92
Podlaží1
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.