Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyU Národní galerie, Praha - Zbraslav

U Národní galerie, Praha - Zbraslav
Měsíční nájemné16 000 Kč


Nově zadaptovaný byt k pronájmu v Praze 5 Zbraslavi je ve druhém patře secesního činžovního domu. Dům je blízko náměstí a zámeckého parku, naproti zámecké restauraci Kotva.

Byt má předsíň, menší pracovnou a velkou ložnicí situovanou do zahrady (jižní strana), obývací pokoj a kuchyně jsou orientovány do ulice (západní strana), zázemí bytu tvoří komora, WC a koupelna.

Byt je částečně zařízen starožitným nábytkem, kuchyně a koupelna moderně. K bytu je možné navíc užívat po dohodě dvorek i zahradu za domem a též i vinný sklípek.

Cena: nabídková cena 16 000 Kč, poplatky 1 000 Kč + záloha 2 000 Kč na energie.

K nastěhování: 10/10/2008

The newly refurbished apartment for rent is located in Prague 5 Zbraslav on the second floor of Art Nouveau apartment house. House is near Zbraslav square and the Castle Park, opposite the restaurant Kotva.

The apartment has a hall, a small study and a large bedroom which are situated in the garden (south side), a living room and a kitchen are oriented to the street (west side), the apartment has a chamber, toilet and bathroom.

The apartment is partly furnished antique furniture, the kitchen and the bathroom is equipped in modern style. It is also possible to use a garden behind the house and the wine cellar.

Price: offer price 16 000 CZK, charges 1 000 CZK + advance 2 000 on energy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu9556
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha80
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.