Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 22 m² bez realitkySoudní, Praha - Nusle

Určeno ke spolubydlení
Soudní, Praha - Nusle
Měsíční nájemné5 700 Kč


Dobrý den, nabízím v bytě 2+kk volný pokoj, který je prostorný a světlý. Byt je kompletně vybaven, k dispozici kuchyně, koupelna, pračka, lednička atd. V pokoji je internet a TV, rychlovarná konvice a mikrovlnka. Byt se nachází v přízemí 4patrového cihlového domu v ulici Soudní poblíž metra Pražského povstání a Pankrác. Tramvaj i bus 100 m od domu. Kousek od domu park a divadlo Jizerka, OC Arkády. Veškeré poplatky jsou v ceně, neplatíte nic dalšího!

Já jsem 45letá pozitivní žena, kuřačka, mám psa a kočku. Spolubydlení nabízím pracujícímu nebo studujícímu člověku, ideálně ženě, ale není podmínkou. Nastěhování možné ihned. Vše je na naší domluvě.

Pro více informací mi prosím volejte 7 dní v týdnu po 15. hodině na číslo 777 685 325, případně pište na mail milana.bonichi@gmail.com, ale upozorňuji, že ten nečtu denně.

Děkuji a těším se na nezávaznou návštěvu!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu95704
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha22
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.