Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 120 m² bez realitkyPernerova, Praha - Karlín

Pernerova, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Pronájmu prostorný, slunečný a dobře dispozičně řešený byt 4-kk, 120m2. Byt se nachází v širším centru Prahy (Karlin), blízko metra Florenc a Křižíkova. V bytě jsou dvě neprůchozí místnosti, jedena průchozí, obývací místnost spojena s kuchyní, koupelna s WC a další samostatný WC a prostor v mezipatře. Byt je zařízeny kuchyňskou linkou, která je taktéž vybavena myčkou, mikrovlnou troubou, ledničkou, troubou a elektrickým sporákem. K dispozici nájemcům je taktéž LCD televizor, tři rozkládací pohovky, jídelní stůl a židle, pračka, krbová kamna. Cena k jednání 28.000,00 CZK, v ceně jsou již započítané všechny poplatky. V bytě je zřízeno Wi-fi, které je zdarma. NE REALIT

Rent a spacious, sunny disposition and a well-solved apartment 4-bedroom, 120 square meters. The apartment is located in the center of Prague (Karlin), close to the Florenc metro station and Křižíkova. The apartment has two rooms separated, either through a living room connected with kitchen, bathroom with toilet and separate toilet area and the mezzanine. The apartment is furnished kitchen, which is also equipped with dishwasher, microwave, fridge, oven and electric cooker. There are also tenants of LCD TVs, three sofa, dining table and chairs, washing machine, fireplace. Price negotiations to 28,000.00 CZK, the price is already taken into account all charges. The apartment is set up Wi-Fi is free.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu95708
Dispozice4+kk
Podlaží2
Plocha120
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.