Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 120 m² bez realitkyRežný Újezd, Velemín - Boreč u Lovosic, Ústecký kraj

Režný Újezd, Velemín - Boreč u Lovosic, Ústecký kraj
Cena1 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 846 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji zemědělskou usedlost (cca 2400m2) = Rodinný dům (cca 120m2) s dalšími objekty (cca180m2), dvorem a zahradou kolem celé stavby (cca 2100m2) v krásné chráněné krajinné oblasti České středohoří. V okolí je krásná příroda, kde lze houbařit a provozovat pěší a cyklo turistiku. Objekt se nachází v malebném dolíku mezi Bílinkou a Režným Újezdem, proto nabízí klidné bydlení, přesto jsou Lovosice pouhých 5 minut jízdy autem nebo na kole. Nejbližší obec ve které je veškerá občanská vybavenost, jsou Lovosice, vzdálené cca 3 km. Další výhodou bude po dostavbě i dálnice D8, která spojí tuto oblast s německými hranicemi. V současnosti je po D8 dostupná Praha za pouhých cca 35 minut. Celý objekt lze využít k trvalému bydlení, nebo pouze jako rekreační objekt. Kontakt: 603 552 788, jjaks@centrum.cz.

Please let me propose you the sale of farmsteading (cca 2400m2) = Private house (cca 120m2) with the other objects (cca 180m2), yard and garden surrouning the buildings, in the beatiful open of Czech Highlands. You can find a beatiful nature all around, where you can do cycling and hiking. Farmsteading is situated in nice valley between Bílinka and Režný Újezd, and it can offer you the restful living, although you can reach the Lovosice city just in 5 minutes by a car or bicycle. Nearest city with complete amenities is 3km far. Other advantage will be (after it's built) the D8 highway, which will connect this area with german border. Anyway, current time you can reach the Prague only in cca 35 minutes via D8 highway. You can use this object as a residence, or as a secondary residence. Contact: 603 552 788, jjaks@centrum.cz (czech language) / 736 480 720, petr.jaks@centrum.cz (english).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu95874
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha120
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.