Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 106 m² bez realitkyChopinova, Praha - Vinohrady

Chopinova, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné22 000 Kč


Jako soukromý majitel domu mohu nabídnout k pronájmu byt 4 + k.k., 106 m2, dvě oddělené ložnice s okny do zahrady, obývací pokoj propojený dveřmi s jídelnou s k.k., velká hala, šatna, koupelna s vanou a WC extra, komora (spýž). K dispozici upravená zahrada. Byt je po rekonstrukci v klidné poloze u Riegrových sadů. Zařízení - kuchyňská linka luxusní s nejmodernějšími spotřebiči (velká lednice s mrazákem, sporák se sklokeramickou deskou, myčka nádobí, v koupelně pračka. Byt je ve zvýšeném přízemí plně zabezpečený,alarm, bezp. dveře, do dvora mříže v okně (otevíratelné), do parku bezp. folie, okna do zahrady - východ a do parku - západ. Ulice Chopinova, Praha 2, 5 min. na metro A a tram. č. 11. Byt bude volný od prosince 2008. Rozvod kabelu UPC po bytě. Secesní dům, všude parkety. Etážové plynové topení. Parkování před domem na rezidentskou kartu. Máme zájem o dlouhodobý pronájem. Za vyšší nájemné jsme připaveni byt zařídit za předpokladu, že se jedná o dlouhodobější pronájem. Jinak při současném stavu zařízení požadujeme nájem 22000 plus energie a služby (cca 4000,- při 2-3 osobách). Přikládám fotografie bytu a zahrady, která je přístupná jen majitelům domu a tržnímu nájemníkovi.Vchod do zahrady domem. Rozloha upravené zahrady s pergolou 400 m2.

K nastěhování: 01/12/2008

Luxuriously refurbished flat in a quiet residential street in Prague 2, Vinohrady, next to the park Riegrovy sady will be free in December 2008. Two bedrooms looking into the garden, dining room with kitchenette and living room, looking into the park. All room have separate entrance from a big hall, cloak- room, bathroom with a tub and washing machine, flat overall space 106 sq.m. Equipment – furniture – modern kitchen with all appliances (dish-washing machine, big refrigerator with freezer, oven with glass-ceramic cooking panel)

, closets in hall and cloak-room. All floors parquetted, own gas heating, UPC cable and phone line in all rooms. The flat is on a higher ground floor, safety door, alarm, windows protected by safety folio. The 400 sq.metres garden available to tenant. Parking possible on a residential permit in front of the house or in a guarded fenced area adjacent to the gym hall opposite in the park.

Monthly net rent 22 000,- Kč, plus energy and services 4000,- Kč (accountable advances)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu9589
Dispozice4+kk
Typ budovyOstatní
Užitná plocha106
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.