Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyMezi Školami, Praha - Stodůlky

Mezi Školami, Praha - StodůlkyVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Nově rekonstruovaný byt 3+1/L, zděné jádro, nové plovoucí podlahy a dlažba.

Kuchyně zařízená linkou s novou lednicí / mrazákem, novou myčkou a novým kombinovaným sporákem. Slunečný JJZ orientovaný OP, zařízený rustikální sedačkou a obývací stěnou je otevřen do nově vybaveného jídelního koutu. Francouzským oknem je z OP přístup na lodžii 7m2 . Dvě neprůchozí ložnice vybavené 2x2 válendami, na chodbě 5-dveřová vestavěná skříň do stropu, předsíňová stěna. Koupelna s vanou, 6kg pračkou a infrazářičem, WC zvlášť. Možnost internetu.

Sklep 4m2 . Parkování před domem. Výtah. Klidná ulice, zeleň, v místě veškerá vybavenost, školka, školy, gymnazium, lékař, lékárna. Metro B „Hůrka“ 3min. chůze. Blízko „Central park“ a Prokopské údolí. Přednostně dlouhodobý pronájem.

To let 2-bedroomed 1st floor newly refurbished flat. Kitchen with new fridge/freezer, new dishwasher and cooker. Very sunny S-W oriented sitting /dining room with rustical furniture opened to kitchen and S-W terrace. Two separate bedrooms. In the corridor 5-door built-in wardrobe. Bathroom with bathtube, 6kg washmachine and infrared heater. WC in extra room. Internet possible. Very quiet street, all the amenities. Nearby Schools, Kindergarten, Health Service. Tube „B“ station „Hůrka“ 3min walk. Near „Central Park“ and „Prokopské“ Valley. We prefere longterm let.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu96114
Dispozice3+1
Podlaží2
Plocha75
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.