Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 74 m² bez realitkyU Michelského Mlýna, Praha - Michle

U Michelského Mlýna, Praha - Michle
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 540 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


 Hezký byt 2+kk, v osobním vlastnictví. Částečně vybaven. Účelně řešená novostavba z roku 2005. K bytu náleží garážové stání, komora hned před vchodem do bytu o ploše 4 m2, dále je zde 10 m2 terasa. Součástí prodeje je také italská kuchyňská linka. K dispozici je i prostorná kočárkárna. Orientace nadstandardně proskleného obývacího pokoje je východní, mírně na jih, do zeleně k potoku Botiči. Terasa dostatečně prostorná i ke grilování. Na opačnou stranu je ložnice o 13,5 m2. Z prostorné předsíně s věstavěnou šatní skříní je vstup do koupelny a na separátní wc. Vysoký standard provedení a vybavení. Vzdálenost cca 100 metrů od Nuselské ulice a zázemí zalesněného kopce (park Jezerka) zaručují nerušené bydlení v kombinaci se skvělou polohou (bezproblémové spojení do centra). Na Nuselské ulici a Náměstí břatří Synků (1 Km) je veškerá občanská vybavenost, zázemí obchodů, služeb, a dopravy (za zmínku stojí plánovaná stanice metra D na Náměstí bratří Synků do roku 2016). Přímo v sousedství se nachází Komerční banka a další instituce. Do centra Prahy lze dojet tramvají č. 11 - k Národnímu Muzeu cca 12minut. V blízké zastávce Kloboučnická pak zastavuje několik autobusů MHD, které napojují tuto lokalitu na metro C (Pankrác) a A (Želivského).

K nastěhování: 01/11/2008

 Nice flat 2+kk, privately owned. Partialy furnished. Beautifully designed residental project from 2005 in green area of Botic brook, on borders of Nusle and Michle, in Prague 4. The flat comes with a garage, pantry (4 m2), spacious terrace (10 m2) and a luxurious kitchen unit. Also a pram-storage room is at disposal. Huge windows in living room are east-facing (slightly to the south) to quiet surrounding. The terrace is wide enough for barbecue. Bedroom is facing the oposite side. Bathroom and separate wc is entered from entry hall with built-in wardrobes. High standard of equipment and the overall execution. The building is approximately 100 metres far from the main street Nuselska and just behind it is a nice park (Jezerka). This provides quiet living combined with good location, well connected to the city centre. There is full range of shops and services on Nuselska street and on close Bratří Synku square (it is not to be forgotten that a new metro line D is to be led under this square by 2016). The locatlity is well conected to the city centre by tram number 11 - it takes only 12 minutes to Wenceslas square. About four bus lines stop in near Kloboucnicka stop, these buses lead mainly to Zelivskeho metro station (through Vrsovice) and to line C as well (through Michle and Pankrac).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu9613
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha74
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.