Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 68 m² bez realitkyNa Zámyšli, Praha - Košíře

Na Zámyšli, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby350 Kč


Soukromý majitel pronajme byt 2+1 v činžovním domě. Byt je po kompletní rekonstrukci – vše zcela nové nikým nepoužívané (koupelna, WC, podlahy, okna, elektřina, plyn). Foto je zatím pouze z rekonstrukce. Dokončení plánováno 7.9. Ideální lokalita metro Anděl pouze 6 min. tramvají, centrum 20 minut, přesto výhled do parku v tiché ulici. Balkon i všechna okna orientována jižním směrem – byt je velice slunný. Byt bude vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči a pračkou. Další vybavení dle domluvy možné. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem. Výtah. Sušárna. Poplatky zahrnují spotřebu vody a společné služby (výtah, úklid, osvětlení). Elektřina a plyn nejsou zahrnuty. RK prosím nevolat.

Direct owner (no commission required) would like to offer a beautiful sunny apartment after total refurbishment. Everything is shining new. (Foto is from the refurbishment which is not yet finalized). The apartment is located in the 3rd floor of an apartment building in a calm location with an excellent public transportation to the center of the city (tram 6 minutes to metro Andel, 20 minutes to the center). The windows and balcony are oriented to the park. The apartment is equipped with kitchen (incl. dishwasher, fridge, washing machine, microwave). Other equipment is possible upon request. Lift and drying room are available in the building. ADSL internet available. Conversation in English. Personal help with orientation in Prague for new visitors is provided.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu97109
Dispozice2+1
Podlaží3
Užitná plocha68
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.