Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 26 m² bez realitkyV Honech, Klecany - Klecany, Středočeský kraj

V Honech, Klecany - Klecany, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 1+kk v novém bytovém komplexu Astrapark v Klecanech.Byt je částečně vybaven,dovybaven bude cca. během října (nová kuchyň).K bytu patří dále i úložná místnost na chodbě.Dobré spojení na metro C Kobylisy (15 min.MHD),v blízkosti OC Letňany,procházky podél Vltavy,ZOO Praha,probíhá výstavba multifunkční budovy "Park" se supermarketem i kavárnami přímo v Astraparku.5.patro,volné ihned.Cena 5500Kč+poplatky(po dobu bez kuchyně sleva).

We propose flat 1+kk for rent in new flat komplex Astrapark in Klecany (5km from Prague).Flat is partly equipped,completely equipped during October 2010 (new kitchen). Storage room in the hallway belongs to the flat.Good public traffic connection to Prague subway station Kobylisy (15 min.),Purchase centre close to the flatin Letňany,walk along the river,ZOO Praha,multifunctional building "Park" directly in Astrapark with shops,cafes etc. is under construction.5.floor,free immediately.Price 5500Kč+charges(discount during period without kitchen).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu97318
Dispozice1+kk
Podlaží5
Plocha26
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.