Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyBělohorská, Praha - Břevnov

Bělohorská, Praha - BřevnovVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč


Nabídka pronájem: moderní, atypický, slunný byt JV orientace 2+kk 50m2 v novostavbě třípodlažní cihlové vily v Praze 6 – Břevnově ve staré zástavbě. Dům i byt je moderně řešený a nadstandardně zateplený = nízké náklady na vytápění. Vybavení: byt je vybavený moderním nábytkem i spotřebiči - kuchyňská linka s varnou sklokeramickou deskou, ledničkou a vestavěnou troubou, koupelna se sprchovým koutem a WC, pračka v koupelně, podlaha buk, bezproblémové parkování před domem, STA + SAT, EZS. Menší zahrada. Tramvaj 50m – 4 linky. Spojení na metro A Hradčanská 14 min, do centra (Václavské nám.) 24min. V okolí Břevnovský klášter, Ladronka, obora Hvězda. Cena 13.000 Kč/měs + poplatky cca 2.400,-/2os.

One-bedroom fully equipped apartment in a recently built 3-story brick villa in an old Prague 6 residential neighborhood. The house and flat have top quality heat insulation (low heating costs). The interior consists of tiled entry hall, fully fitted kitchen, one bright bedroom, living room, bathroom with toilet. Green views, WiFi, audio entry phone. Problem free parking. Small garden. Good connection to the city center - trams 50 m, 14 min. to Hradčanská metro, 24 min. to Wenceslas Square. Close to Břevnovský Monastery, Ladronka and Hvězda Parks.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu97405
Dispozice2+kk
Podlaží3
Plocha53
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.