Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 1100 m² bez realitkyU Papírny , Praha - Holešovice

U Papírny , Praha - Holešovice
Cena30 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 134 618 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodej hotelu/komerčního objektu/bytového domu, vynikající lokalita 2 minuty od metra Nádraží Holešovice. Celková plocha 3-patrové budovy je 1100m2. Možnosti využití se nekladou meze, nicméně v posledních letech objekt fungoval jako 3hvězdičkový hotel. Poslední rekonstrukce proběhla v roce 1997, nyní je objekt udržovaný, připraven na provoz nebo rekonstrukci dle záměrů investora. V objektu se nachází vinárna (spojená s restaurací výtahem), restaurace 40 míst, vybavená kuchyň, zázemí, 12 pokojů, kanceláře, zázemí hotelu, v podkroví bytová jednotka 3+kk. S objektem nabízíme vypracovanou studii na rozšíření budovy do vnitrobloku včetně vybudování výtahu, možnost zvýšení budovy o jedno podlaží. V okolí je výborná dopravní obslužnost, bezbarierový přístup od metra, bezproblémové parkování. Důležité je daná lokalita- ulice by se v budoucnu měla stát příchozím bulvárem do developerského projektu Orco Bubenské nádraží- viz. projekt Orco a Městské části. více info při prohlídce

Direct sale of a property with excellent location, 2 mins from Nadrazi Holesovice station metro line C. The total area is 1100 m2, it is a 3 storey building, which could be used as hotel or for other commercial uses. The building functioned as *** hotel for more than 10 years, it was reconstructed 1997 and needs new refubrishment according to investors plans. The current capacit is 24 beds, 6 spare bads, there is a roof apartment on the top of the building, there is a ground floor restaurant for 40 people plus basement restaurant space including furnished kitchen. The property sale includes project for expansion of the property including lift construction and overall expansion. The location has huge potential - in the near future the street is planned to be an access boulevard for Orco's new 500mil.EUR real estate development project called Bubenske Nadrazi.

Must be seen!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu97688
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha1 100
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.