Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 102 m² bez realitkyPetřínská, Praha - Smíchov

Rezervováno
Petřínská, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Nabízím do nájmu světlý, prostorný byt v atraktivní a klidné lokalitě Prahy 5.

Byt se nachází v třetím patře staršího udržovaného činžovního domu (např. nová fasáda). V bytě jsou vysoké stropy, parketové podlahy a troje stará secesní kachlová kamna. Je tak vhodný především pro milovníky starších interiérů.

Vytápění bytu je elektřinou. Zálohové poplatky za vodné a stočné, úklid, odpadky činí 500 Kč osoba/měsíc. Elektřinu a plyn platí nájemce přímo.

Byt se pronajímá nezařízený, s kuchyňskou linkou, sporákem a vybavenou koupelnou. V bytě je komora a malý balkón. Dvě místnosti jsou v zásadě neprůchozí.

Z domu je procházkou kousek do zahrady Kinských, na Kampu, Petřín či Pražský hrad. V místě je výborné spojení nejen do centra, ale po celé Praze.

V přilehlém okolí domu se nacházející snadno dostupná dětská hřiště (Dětský ostrov), nákupní centra (Anděl, Nový Smíchov), kina, divadla a veškerá občanská vybavenost.

For rent: renewed flat 3+1, appr. 102 m², brick, third floor (no elevator), simple kitchenette in the separate room. Small bathroom with bath, separate toilet and separate cloak room.

The flat has electric heating system. Gas is used for cooking and hot water.

The living rooms have window to the quiet street, the kitchen, bathroom and bedroom towards the inner garden. Rent 
20000 Kc per month + 500 Kc/month/person (advanced payment for water, trash, elektricity and cleaning in corridors). The tenant has own contract on electricity and gas supply.

Quiet place with all services nearby, close to Kampa and Petřín Park, National Theatre, the shopping Mall "Nový Smíchov", trams: 20,12, 22, 9, 6.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu97730
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha102
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.