Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 108 m² bez realitkyPetřínská, Praha - Smíchov

Petřínská, Praha - SmíchovMHD 4 minuty pěšky
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby550 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Nabízím do nájmu prostorný a zrekonstruovaný byt v atraktivní a klidné lokalitě Prahy 5. Byt se nachází v prvním patře staršího udržovaného činžovního domu. V bytě jsou vysoké stropy, parketové podlahy a dlažba. Vytápění bytu je elektřinou (přímotopy). Zálohové poplatky za vodné a stočné, úklid v domě, odpadky činí 550 Kč osoba/měsíc. Elektřina je převedena na nájemce. Byt se pronajímá včetně nové zařízené kuchyně (lednice, pračka, myčka, sporák a trouba). V bytě je komora. Z prostorné haly se vchází do kuchyně a dvou pokojů, z nich je pak dostupný třetí pokoj.

V místě je výborné spojení nejen do centra, ale po celé Praze. V přilehlém okolí domu se nacházející snadno dostupná dětská hřiště (Dětský ostrov), nákupní centra (Anděl, Nový Smíchov), parky (zahrada Kinských, Petřín), kina, divadla a veškerá občanská vybavenost.

I offer a renovated and large flat in an attractive place of Prague 5. The flat is on the second floor of an older but well managed house. The flat has high ceilings, wodden and tiled floor. There is an electric heating system. The tenant is obliged to pay advanced payments for watter supply, cleaning in the house and garbage 550 CZK per person and month. Electricity is paid directly by the tenant.

The flat has new kitchen with fridge, stove, cooker, dishwasher and washing maschine. There is a storeroom in the flat. From a hall man can approach a kitchen and two living rooms, the third one is accessible through these two ones.

In the area of the house there is good connection to the downtown. Man can in the nearby easily find parks (Petřín, Kinský garden), shopping centres (Anděl, Nový Smíchov), cinemas, museums , theathers (National, Švandovo) and playgrounds (Dětský ostrov).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu97733
Dispozice3+1
Dostupné od1. 5. 2020
VlastnictvíOsobní
Plocha108
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠvandovo divadlo
🚶 340 m (4 min)
PoštaPraha 5
🚶 571 m (7 min)
ObchodMini Market
🚶 308 m (4 min)
BankaEvropsko-ruská banka
🚶 415 m (5 min)
RestauraceVidličky a nože
🚶 222 m (3 min)
LékárnaManor
🚶 490 m (6 min)
ŠkolaGymnázium Christiana Dopplera
🚶 370 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Hellichova
🚘 959 m (3 min)
SportovištěSokol Malá Strana
🚶 816 m (10 min)
HřištěKinská - Dolní Brána
🚶 521 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.